IJshockeyschool

0

Verzenden en retour

Natuurlijk wordt bij ijshockeyschool.nl jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden via PostNL. Ben je niet thuis? Geen probleem wij kunnen jouw pakketje ook klaar leggen op een PostNL afhaal locatie. Zo kun jij je pakketje ophalen wanneer het jou uitkomt.
Onze levertijd wordt aangegeven bij het product en bedraagt gemiddeld 5-7 werkdagen, bij producten uit ons eigen magazijn. Wij bieden ook producten aan welke direct via onze leveranciers aan jou verstuurd worden, hiervan is de levertijd doorgaans gemiddeld 7 – 10 werkdagen, dus meestal eerder.

Let op! Dit is een tijdsindicatie, geen bindende termijn. We zijn hierin afhankelijk van onze leveranciers. In het uitzonderlijke geval dat de levering iets langer duurt krijgt u bericht.

Wat zijn de verzendkosten?
Daar onze producten extreem zijn afgeprijsd, rekenen wij voor een standaard pakket €4,75 verzendkosten.

PostNL-afhaalpunt (pakjegemak)
Je kunt je pakketje ook zelf afhalen bij één van de 2.400 afhaalpunten van PostNL, zoals bijv. Albert Heijn, Primera en Karwei.

De status van je pakket online volgen (Track & Trace / Mijn Pakket)
Binnen Nederland en België verzenden wij alle pakketten via DHL of PostNL. Wanneer je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je de zogenaamde Track & Trace-code (ook wel 3S-code genoemd). Hiermee kun je de status van je pakket volgen via de website van PostNL (Mijn Pakket): track-en-trace

Hoe retourneer ik mijn bestelling; Hoe vraag ik een RMA aan?
Helaas kan het voorkomen dat een product defect gaat (binnen of buiten de garantietermijn) of wellicht schade heeft opgelopen tijdens het transport. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft ijshockeyschool.nl een retour-procedure opgesteld.

Informatie rondom retour
U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling van uw aankoop af te zien. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. U kunt hiervoor gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar u bent hiertoe niet verplicht. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ijshockeyschool.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Wij mogen wachten totdat we de producten hebben ontvangen, of totdat u heeft aangetoond de producten te hebben opgestuurd.

Herroepingsrecht
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitzonderingen retourneren
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten waarvan de verpakking is beschadigd en dus niet meer als nieuw te verkopen is door ons.

Contact gegevens:
Destycon / IJshockeyschool
Scholekster 17
3641 TT Mijdrecht
Persoonlijk contact: 0651519276
of per mail: info@ijshockeyschool.nl