IJshockeyschool

0

Vaardigheden naar het spel brengen 

Vaardigheden naar het spel brengen is belangrijk, dat is immers waar je alle trainingen voor maakt en aanpast. Hier enkele strategieën om bankspelers te inspireren. Lees de tips op ijshockeyschool.com. Motiveren en Begeleiden van Kinderen op de Bank hoe doe je dat? Als trainer is een van je belangrijke taken niet alleen het aanleren van vaardigheden tijdens de training, maar ook het helpen van spelers om die vaardigheden effectief toe te passen tijdens een wedstrijd. De tijd op de bank tijdens een wedstrijd biedt een unieke gelegenheid om kinderen te motiveren en te begeleiden, waarbij hun training wordt versterkt en ze kunnen bijdragen zodra ze het ijs weer op gaan. Hier zijn enkele strategieën om spelers op de bank te inspireren en te versterken.

Vaardigheden naar het Spel Brengen Image By Choicentic.com

Vaardigheden naar het spel brengen door positieve versterking

– Bied woorden van aanmoediging en lof voor hun harde werk, inzet en verbeteringen tijdens de training.

– Herken specifieke momenten waarop ze met succes een vaardigheid of techniek hebben toegepast tijdens de wedstrijd en benadrukt hun groei en ontwikkeling.

– Focus op hun sterke punten en versterkt hun zelfvertrouwen door hen te herinneren aan hun capaciteiten.

Actieve Observatie

– Moedig spelers op de bank aan om actief naar de wedstrijd te kijken en aandacht te besteden aan de acties en beslissingen van hun teamgenoten en tegenstanders.

– Stimuleer hen om mogelijkheden te identificeren waar specifieke vaardigheden of tactieken die ze hebben geleerd tijdens de training kunnen worden toegepast op het ijs.

– Bespreek deze observaties tijdens pauzes of tussenperiodes en benadruk hoe hun training een verschil kan maken in het spel.

Strategie Besprekingen

– Betrek spelers bij discussies over wedstrijdstrategieën en benadruk het belang van teamwork en positionering.

– Verbind specifieke vaardigheden met hun rollen op het ijs en leg uit hoe hun training hen in staat stelt om uit te blinken op die gebieden.

– Moedig spelers aan om suggesties te geven en hun inzichten te delen, om zo een gevoel van betrokkenheid en eigenaarschap te creëren.

Visuele Voorbeelden

– Gebruik videoclips of live demonstraties om spelers succesvolle momenten te laten zien waarop hun trainingsvaardigheden effectief zijn toegepast in professionele wedstrijden, of nadrukkelijke speelmomenten van hun eigen team.

– Wijs op belangrijke aspecten van die momenten en bespreek hoe dezelfde principes kunnen worden toegepast in hun eigen spel.

Mentoring Mogelijkheden

– Koppel ervaren spelers aan jongere of minder ervaren teamgenoten en moedig hen aan om begeleiding en ondersteuning te bieden tijdens pauzes.

– Stimuleer een gevoel van kameraadschap en mentorschap binnen het team, waar oudere spelers leiderschapsrollen op zich nemen en hun leeftijdsgenoten begeleiden.

Conclusie

Het motiveren en begeleiden van kinderen op de bank is een cruciaal aspect om hen hun trainingsvaardigheden toe te laten passen tijdens een wedstrijd. De bank is ook de ideale plek om de in de trainingen aangeleerde vaardigheden naar het spel te brengen. Door positieve versterking, actieve observatie, strategiebesprekingen, visuele voorbeelden en mentoring mogelijkheden te bieden, kun je spelers inspireren en versterken, zodat ze effectief kunnen bijdragen wanneer ze het ijs weer betreden. Laten we samen een omgeving creëren waarin vaardigheden niet alleen worden getraind, maar ook vol vertrouwen worden toegepast, waardoor de algehele prestaties en het plezier in het spel worden verbeterd.

Op de bank vaardigheden naar het spel brengen

Onthoud dat de bank een plek van leren en ondersteuning is, en dat elke speler een rol speelt in het succes van het team. Laten we onze jonge sporters motiveren en begeleiden, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten en uitblinken in elke wedstrijd die ze spelen! Door op de bank de vaardigheden naar het spel te brengen verhoog je het spelplezier van spelers en begeleiders.