IJshockeyschool

0
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Puck controle en lichaamscontact voor Para

Welkom bij de Para IJshockey Training puck controle en lichaamscontact van de IJshockeyschool! In deze speciale training ligt de focus op het verbeteren van de puck controle en het lichaamscontact voor paralympische atleten. Ontdek hoe je je vaardigheden kunt aanscherpen en jezelf kunt voorbereiden op competitieve wedstrijden in het para ijshockey. Doe mee aan deze uitdagende oefening en ontdek hoe je je spel naar een hoger niveau kunt tillen!

Beschrijving:
De Para-oefening “Puck controle en Lichaamscontact” is specifiek ontworpen voor paralympische atleten die zich bezighouden met para ijshockey. Volg de onderstaande stappen om de oefening uit te voeren:

  1. Verdeel de spelers in paren, waarbij één speler de aanvaller is en de andere speler de verdediger.
  2. Plaats een puck in het midden van het speelveld en geef het startsignaal.
  3. De aanvaller probeert de puck onder controle te houden terwijl de verdediger zijn uiterste best doet om de puck te veroveren.
  4. Moedig de spelers aan om verschillende technieken toe te passen, zoals het beschermen van de puck met hun lichaam, het gebruik van hun stick om de verdediger af te schermen en het uitvoeren van nauwkeurige passes.
  5. Stimuleer lichaamscontact binnen de grenzen van de regels van para ijshockey. Benadruk het belang van fair play en respect voor de tegenstander.
  6. Wissel na een bepaalde tijd van rol, zodat beide spelers de kans krijgen om zowel de aanvallende als de verdedigende positie te ervaren.

De “Puck controle en Lichaamscontact” oefening is cruciaal voor paralympische atleten in het para ijshockey. Het helpt bij het ontwikkelen van behendigheid, kracht en strategisch denken tijdens wedstrijden. Bovendien versterkt het de teamgeest en het vertrouwen tussen de spelers.

Deze trainingsoefening is specifiek afgestemd op de behoeften en uitdagingen van paralympische atleten. Het stelt hen in staat om hun vaardigheden te verbeteren en hun spel naar een hoger niveau te tillen, terwijl ze genieten van de unieke sportervaring van para ijshockey.

Bij de IJshockeyschool begrijpen we de unieke vereisten van para ijshockey en zijn we toegewijd aan het ondersteunen en begeleiden van paralympische atleten. Meld je vandaag nog aan en ervaar de voordelen van onze Para IJshockey Training, inclusief de “Puck controle en Lichaamscontact” oefening. Bereid je voor op een opwindende reis vol groei, uitdaging en succes in het para ijshockey!

puck controle en lichaamscontact oefening van de IJshockeyschool

Trefwoorden: Para IJshockey Training, Para-oefeningen, Puck controle, Lichaamscontact, Paralympische Atleten, Para IJshockey Vaardigheden, IJshockeyschool.