IJshockeyschool

0

Para oefening stickhandling en passtechniek

Met deze oefening verbeter je de stickhandling en passtechniek voor de spelers van para ijshockey.

Introductie:

Deze oefening is speciaal ontworpen om de stickhandling en passtechniek van para-ijshockey spelers te verbeteren. Het beheersen van deze vaardigheden is essentieel om succesvol te zijn op het ijs. Leer hoe je de puck onder controle houdt en nauwkeurige passes maakt door middel van deze leuke en uitdagende oefening.

Beschrijving stickhandling en passtechniek

  1. Verdeel de spelers in een cirkel met voldoende ruimte tussen hen in.
  2. Elke speler heeft een puck en begint met het oefenen van stickhandling rond zijn/haar lichaam.
  3. Op een signaal van de trainer passen spelers de puck naar een willekeurige andere speler in de cirkel.
  4. De ontvangende speler moet de pass ontvangen en direct doorgaan met stickhandling.
  5. Herhaal de oefening meerdere keren, waarbij spelers snel en nauwkeurig passen en hun stickhandling behouden.

Met deze oefening kunnen para-ijshockey spelers hun stickhandling verbeteren en vertrouwen opbouwen in hun passtechniek. Wees creatief en daag jezelf uit terwijl je werkt aan deze essentiële vaardigheden op het ijs!

Para oefening stickhandling en passtechniek

Welkom bij de IJshockeyschool, waar we ons inzetten om para ijshockey spelers van alle niveaus te helpen groeien en excelleren in de sport. Onze para oefeningen zijn ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen. In deze trainingssessie, gericht op stickhandling en passtechniek, leer je essentiële technieken om de puck onder controle te houden en nauwkeurige passes te maken. Of je nu een beginner bent die de basisvaardigheden wil leren of een ervaren speler die zijn/haar techniek wil verbeteren, onze training zal je helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Stickhandling

Stickhandling is een cruciale vaardigheid in het ijshockey, omdat het je in staat stelt om de puck te controleren, te manoeuvreren en te beschermen tegen tegenstanders. Tijdens deze para oefening leer je verschillende stickhandlingtechnieken, zoals het dribbelen van de puck met behulp van je stick, het uitvoeren van snelle bewegingen om verdedigers te omzeilen en het ontwikkelen van hand-oog coördinatie voor nauwkeurigheid en snelheid. Met behulp van specifieke drills en oefeningen zul je je stickhandlingvaardigheden verbeteren en zelfvertrouwen opbouwen in het hanteren van de puck.

Passtechniek

Een goede passtechniek is essentieel voor een succesvol teamspel. In deze para oefening leer je de juiste technieken en principes voor het maken van nauwkeurige en krachtige passes. We zullen ons concentreren op aspecten zoals het positioneren van je lichaam, het gebruik van je stick voor precisie, het scannen van het speelveld voor open medespelers en het timen van je passes voor maximale effectiviteit. Door middel van gevarieerde drills en praktijkoefeningen zul je je passtechniek verfijnen en jezelf ontwikkelen als een betere teamspeler.

Onze Deskundige Begeleiding

Bij de IJshockeyschool krijg je de kans om te trainen onder de deskundige begeleiding van ervaren trainers en coaches. Onze trainers hebben een diepgaande kennis van het spel en begrijpen de unieke behoeften van para ijshockey spelers. Ze zullen je begeleiden, corrigeren en aanmoedigen terwijl je werkt aan het verbeteren van je stickhandling en passtechniek. Je zult profiteren van hun expertise en waardevolle inzichten, waardoor je je vaardigheden effectief kunt ontwikkelen.

Trainingsmethoden voor stickhandling en passtechniek

Onze para ijshockeytraining is gebaseerd op bewezen methoden en progressieve oefeningen. We passen verschillende trainingsvormen toe, waaronder individuele oefeningen, partneroefeningen en groepsoefeningen. Door de diversiteit aan drills en de geleidelijke opbouw, zorgen we ervoor dat je geleidelijk aan vooruitgang boekt en je comfortzone verlegt. Je zult uitgedaagd worden, maar altijd binnen een veilige en ondersteunende omgeving.

Wil jij je stickhandling en passtechniek naar een hoger niveau tillen?

Wil jij je stickhandling en passtechniek naar een hoger niveau tillen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze para ijshockeytrainingssessies. Onze training is geschikt voor spelers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Neem contact met ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om verdere details te bespreken.

Samen werken we aan het ontwikkelen van jouw para ijshockeyvaardigheden en het bereiken van nieuwe hoogten in het spel!