IJshockeyschool

0

One-on-One Battle

Met de training One-on-One Battle – Versterk je Fysieke Kracht en Verdedigende Vaardigheden. De “One-on-One Battle” trainingsoefening of ook wel drill is ontworpen om je fysieke kracht te vergroten en je verdedigende vaardigheden te versterken. Tijdens deze oefening leer je hoe je je tegenstander kunt uitschakelen en de controle over het spel kunt behouden. Doe mee aan deze intensieve training en word een onverslaanbare verdediger!

One on One Battle de intensieve trainingsoefening uitgelegd.

Beschrijving:
“One-on-One Battle” is een oefening waarbij spelers de kans krijgen om hun fysieke kracht en verdedigende vaardigheden te testen in één-op-één situaties. Volg de onderstaande stappen om de oefening uit te voeren:

  1. Verdeel de spelers in paren en laat ze tegenover elkaar op het ijs staan. De ene speler fungeert als aanvaller en de andere als verdediger.
  2. Geef het startsignaal en laat de aanvaller proberen de verdediger te passeren en naar het doel te gaan. De verdediger moet zijn positie behouden en de aanvaller blokkeren.
  3. Moedig spelers aan om hun fysieke kracht en verdedigingstechnieken te gebruiken. Dit omvat het controleren van de aanvaller met het lichaam, het gebruik van stick checks en het anticiperen op de bewegingen van de tegenstander.
  4. Herhaal de oefening meerdere keren, waarbij de spelers van rol wisselen, zodat iedereen de kans krijgt om zowel aanvallende als verdedigende vaardigheden te oefenen.

De “One-on-One Battles” oefening is een geweldige manier om jezelf te verbeteren als verdediger. Het helpt bij het ontwikkelen van fysieke kracht, evenwicht en behendigheid, evenals het begrijpen van de juiste positionering en timing tijdens verdedigende acties.

Waarom de One on One Battle oefening herhalen?

Door regelmatig deel te nemen aan deze oefening, zal je merken dat je verdedigende vaardigheden verbeteren en je zelfvertrouwen groeit. Je zult leren hoe je je tegenstander effectief kunt uitschakelen en de controle over het spel kunt behouden.

Of je nu een beginner bent die zijn verdedigende vaardigheden wil versterken, of een ervaren speler die zijn technieken wil verfijnen, de “One-on-One Battles” oefening is geschikt voor spelers van alle niveaus.

Dus, scherp je verdedigende vaardigheden aan en domineer je tegenstanders tijdens één-op-één situaties! Meld je aan bij onze ijshockeyschool en ontdek hoe je je kunt ontwikkelen tot een sterke en onverslaanbare verdediger. Registreer vandaag nog en bereid je voor om de strijd aan te gaan!