IJshockeyschool

0

Team Passing Drills

Team Passing Drills – Versterk de Samenwerking en Precisie van je Team!

De Team Passing Drills training, deze uitdagende oefening is ontworpen om de samenwerking en precisie van je team te versterken door middel van geavanceerde pass-technieken.

Ontwikkel je communicatievaardigheden en verbeter de snelheid en nauwkeurigheid van je passes met deze doelgerichte training.

Doe mee en ontdek hoe goed jouw team kan samenwerken!

Team Passing Drills

Beschrijving:
De “Team Passing Drills” is een oefening die gericht is op het verbeteren van de pass-technieken en samenwerking binnen het team. Volg de onderstaande stappen om de oefening uit te voeren:

  1. Verdeel het team in kleine groepjes van 3-4 spelers. Zorg ervoor dat elke groep een puck heeft.
  2. Plaats de groepen op verschillende posities op het ijs. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan de zijkanten of in de hoeken.
  3. Geef het startsignaal en laat de spelers binnen elke groep passen en bewegen. Moedig snelle en nauwkeurige passes aan en moedig de spelers aan om te communiceren om de balans te behouden.
  4. Na een bepaalde tijd of een aantal passes kunnen de groepen van positie wisselen, zodat alle spelers de kans krijgen om met verschillende teamgenoten samen te werken.
  5. Voer variaties in, zoals het toevoegen van obstakels of het introduceren van verschillende soorten passes, zoals forehand, backhand of saucer passes, om de uitdaging te vergroten.

De “Team Passing Drills” zijn een geweldige manier om de samenwerking en precisie van je team te verbeteren. Het helpt bij het ontwikkelen van snelle besluitvorming, communicatie en het versterken van de vertrouwensband tussen teamgenoten.

Deze oefening is geschikt voor teams van alle niveaus. Of je nu een beginnend team bent dat wil werken aan de basispassing of een gevorderd team dat verfijnde pass-technieken wil oefenen, de “Team Passing Drills” zijn een waardevolle toevoeging aan je trainingssessies.

Dus, breng je team naar een hoger niveau van samenwerking en precisie met de “Team Passing Drills”! Meld je aan bij onze ijshockeyschool en ontdek hoe je je kunt ontwikkelen tot een geoliede passing-machine. Registreer vandaag nog en bereid je voor op het versterken van de band binnen je team!