IJshockeyschool

0

Trainingen

Bij IJshockeyschool.com bieden we hoogwaardige trainingen aan voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Onze trainingen zijn ontworpen om spelers te helpen hun ijshockeyvaardigheden te ontwikkelen, ongeacht of ze net beginnen met de sport of al enige ervaring hebben.

We begrijpen dat elke leeftijdsgroep specifieke behoeften heeft en daarom hebben we onze trainingssessies opgedeeld in verschillende groepen:

Groep tot 8 jaar

Voor de jongste spelers bieden we speelse en interactieve trainingen aan die zijn afgestemd op hun leeftijd en ontwikkelingsniveau. We leggen de nadruk op basistechnieken, schaatsvaardigheden en vooral op het spelplezier.

Groep van 8 tot 12 jaar

In deze groep bouwen we voort op de trainingen en basisvaardigheden en beginnen we spelers te introduceren in meer geavanceerde technieken, tactieken en teamwork. De trainingen zijn uitdagender en stimuleren de spelers om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bekijk de trainingen van deze groep hier.

Groep van 12 tot 16 jaar

Voor de trainingen in deze leeftijdsgroep richten we ons op het verfijnen van de technische en tactische vaardigheden. We besteden aandacht aan individuele ontwikkeling en helpen spelers om hun spelintelligentie te vergroten. Daarnaast werken we aan conditie, snelheid en kracht.

Groep van 16 tot 30 jaar

Deze groep is bedoeld voor oudere jeugdspelers en jongvolwassenen die hun vaardigheden willen aanscherpen en hun spel willen verbeteren. De trainingen zijn intensiever en worden aangepast aan de behoeften en doelen van de deelnemers.

Groep van 30 jaar en ouder

Voor de ervaren spelers in deze groep bieden we trainingen aan die zijn afgestemd op de fysieke mogelijkheden en behoeften van volwassenen. We richten ons op technische vaardigheden, spelstrategieën en fitheid.

Groep Para ijshockey

Daarnaast hebben we ook een speciale groep voor Para-spelers. We begrijpen dat spelers met specifieke behoeften en verschillende vaardigheden kunnen genieten van ijshockey en we bieden aangepaste trainingen aan om hun potentieel te maximaliseren.

Trainers

Onze gekwalificeerde trainers zijn ervaren en gepassioneerd in het begeleiden van spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Ze zullen een positieve en stimulerende omgeving creëren waarin elke speler kan groeien en zijn of haar volledige potentieel kan bereiken.

Meld je vandaag nog aan voor onze trainingsprogramma’s en ervaar de opwinding en vooruitgang van ijshockey. Of je nu een beginnende speler bent die de basis wil leren of een ervaren speler die zijn of haar spel naar een hoger niveau wil tillen, bij IJshockeyschool.com ben je aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze IJshockeyschool-familie!