IJshockeyschool

0

Ondersteun Para IJshockey – Doe een Donatie

Welkom bij de Donaties pagina van de IJshockeyschool. Hier krijg je de kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van het para ijshockey, specifiek voor het Amsterdam Tigers Para team en para ijshockey in Nederland in het algemeen. Jouw donaties maken een groot verschil en helpen ons om de sport toegankelijk te maken voor iedereen met een beperking. Samen kunnen we de passie en het talent van deze atleten ondersteunen en hun dromen werkelijkheid laten worden.

Waarom Doneren?

Para ijshockey biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om deel te nemen aan deze opwindende sport. Het vergt echter speciale uitrusting, training en faciliteiten om deze atleten de beste kansen te geven. Jouw donaties maken het mogelijk om de benodigde middelen te verkrijgen, zoals aangepaste sledes, beschermende uitrusting en trainingsmaterialen. Daarnaast dragen jouw bijdragen bij aan de organisatie van competities, toernooien en evenementen, waar para ijshockey spelers hun vaardigheden kunnen tonen en zich verder kunnen ontwikkelen.

Hoe Doneren:

Je kunt op twee manieren doneren:

  1. Webshop: Bezoek onze webshop en bekijk de speciale items die beschikbaar zijn om te kopen. Bij elke aankoop van deze items gaat een deel van de opbrengst naar het Amsterdam Tigers Para team en para ijshockey in Nederland. Door iets te kopen, steun je niet alleen de sport, maar ontvang je ook een tastbaar aandenken aan jouw bijdrage.
  2. Koop in de webshop een item donatie. Deze verkopen we in porties van € 10,00 euro. Zo kun je ook een samenstelling doen van de aangesloten teams en doelen. Zo kun je een totaal bedrag te kiezen dat je wilt doneren en dat verdelen onder het Amsterdam Tigers Para team of para ijshockey in Nederland. Jouw donatie helpt om de benodigde middelen te verkrijgen en de sport verder te laten groeien.

Elke bijdrage telt

Elke donatie, groot of klein, is waardevol en wordt zeer gewaardeerd. Door jouw steun kunnen we de para ijshockeygemeenschap versterken en atleten de mogelijkheid bieden om hun passie na te jagen. Samen kunnen we een positief verschil maken in het leven van deze spelers en hen aanmoedigen om hun potentieel te bereiken.

Dankbaarheid

Namens het Amsterdam Tigers Para team en de gehele para ijshockeygemeenschap willen we je bedanken voor jouw genereuze bijdrage. Jouw steun maakt het mogelijk om de sport toegankelijk en bloeiend te houden voor spelers met een beperking. Samen creëren we kansen en bouwen we aan een inclusieve ijshockeyomgeving.