IJshockeyschool

0

Stickhandling Challenge

De “Stickhandling Challenge”! Deze spannende trainingsoefening is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar om hun puckbeheersing en hand-oog coördinatie te verbeteren. Leer hoe je de puck kunt controleren, nauwkeurige bewegingen kunt maken en je stickhandling-vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Doe mee aan deze uitdaging en ontdek hoe behendig je kunt worden met de puck!

Beschrijving Stick Handling Challenge

De “Stickhandling Challenge” is een oefening die gericht is op het verbeteren van de puckbeheersing en hand-oog coördinatie van kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Volg de onderstaande stappen om de oefening uit te voeren:

  1. Zorg voor een voldoende grote ruimte op het ijs of gebruik een speciale stickhandling-trainingsmat.
  2. Elke speler heeft een puck en een stick nodig.
  3. Plaats kegels, pylonen of andere obstakels op het ijs in een willekeurig patroon.
  4. Geef het startsignaal en laat de spelers de puck rond de obstakels manoeuvreren met hun stick. Moedig hen aan om nauwkeurige bewegingen te maken, de puck dicht bij hun stick te houden en te anticiperen op veranderingen in richting.
  5. Voer variaties in, zoals het veranderen van de snelheid, het toevoegen van nieuwe obstakels of het vragen van specifieke stickhandling-technieken, zoals de forehand, backhand of tussen de benen door.
  6. Houd scores bij om het competitief te maken. Bijvoorbeeld, punten toekennen voor het succesvol omzeilen van obstakels of het voltooien van de uitdaging in de snelst mogelijke tijd.

De “Stickhandling Challenge” is een leuke en effectieve manier om de stickhandling-vaardigheden van kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar te verbeteren. Het helpt bij het ontwikkelen van hun hand-oog coördinatie, balans en behendigheid op het ijs.

Gedachte achter de Stickhandling Challenge

Deze oefening is speciaal ontworpen voor kinderen en maakt leren leuk en uitdagend. Het stimuleert de competitieve geest en motiveert kinderen om hun vaardigheden te verbeteren terwijl ze genieten van de oefening.

Stickhandling Challenge

Dus, kom en doe mee aan de “Stickhandling Challenge”! Meld je aan bij onze ijshockeyschool en ontdek hoe je je puckbeheersing en hand-oog coördinatie kunt verbeteren. Registreer vandaag nog en bereid je voor op een spannende reis naar stickhandling-uitmuntendheid!