IJshockeyschool

0
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

NEPIHL weekeinde April 2023

Ben je klaar voor een weekend vol actie para-ijshockey? Mis de North European Para Ice Hockey League op 1 en 2 april in Dordrecht niet! Beleef de sensatie van Para Ice Hockey tijdens de North European Para Ice Hockey League op 1 en 2 april in Dordrecht! Maak je klaar om je favoriete teams uit Nederland, België, Frankrijk en Engeland aan te moedigen terwijl ze het tegen elkaar opnemen op het ijs. De spellen boordevol actie beloven een spektakel als geen ander te worden!

Aan dit spannende toernooi doen enkele van de para-ijshockeyteams uit Nederland mee als de Nederlandse Combinatie, The Sheffield Steelkings uit Engeland, The Phantoms uit België en Bisons de Neuilly-sur-Marne uit Frankrijk. Wees getuige van de vaardigheid en vastberadenheid van deze ongelooflijke atleten terwijl ze het op het ijs uitvechten voor glorie.

De toegang is gratis, dus verzamel je vrienden en familie voor een onvergetelijk weekend. Met voldoende parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een plek om uw auto te parkeren.

Mis deze kans niet om getuige te zijn van enkele van de beste para-ijshockeyspelers in Europa die hun vaardigheden laten zien. Sluit je aan bij ons in Dordrecht en maak deel uit van de opwinding!

Of je nu een die-hard para-ijshockeyfan bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en unieke ervaring, dit is een evenement dat je niet wilt missen. Dus pak je vrienden en familie en ga naar de ijsbaan voor twee dagen spannende competitie en onvergetelijke momenten.

Met eten, drinken en merchandise die ter plaatse beschikbaar zijn, kun je genieten van alle opwinding en entertainment zonder iets te missen. Je hoeft je tickets niet te halen en doe gewoon met ons mee voor een onvergetelijk weekend para-ijshockeyactie in Dordrecht!