IJshockeyschool

0

Blog

Amsterdam Tigers gehuldigd ‘Het moest er een keer van komen’

Euforie, opluchting, trots en vreugde bij de Amsterdam Tigers. Na 19 jaar won het eredivisieteam vorige week de landstitel
Lees Meer
Tigers kampioen!

Tigers kampioen!

Tijgers Kampioen 2024. De Tigers en de Devils hebben de hoogst scorende lijnen van de competitie in hun arsenaal en gingen daarmee tot de tanden gewapend de strijd in.
Lees Meer

2024 Final Data Amsterdam – Nijmegen

The 2024 final will be a best of 3 serie between Amsterdam Tigers and the Nijmegen Devils. Check the game data and videos in this blog.
Lees Meer

Amsterdam Tigers naar de finale!

Als vanouds zetten opstuivend ijspoeder, hoge snelheden en fysieke confrontaties meteen de toon tussen de predatoren. Vrij vertaald: hét recept voor vuurwerk op het ijs.
Lees Meer

Semi Finals 2024 Amsterdam vs Panters – Data

Semi Finals Amsterdam - Panters. In two great matches the tigers won both matches and secure their place in the 2024 finals. Check all the data and videos.
Lees Meer
Quarter final Game data

Quarter Final 2024 poule A – Tigers vs Lions Data

Amsterdam Tigers wins the serie in the 2024 quarter final again the Lions. The Tigers continue the season. This blog contains more game data and available video.
Lees Meer
Tigers schakelen Lions uit

Tigers schakelen Lions uit

Na de glansrijke 14-2 overwinning op Geleen troffen de Tigers zaterdag in de eerste wedstrijd van de kwartfinales een tegenstander van groter kaliber.
Lees Meer

Amsterdam Tigers met dubbele cijfers naar de play-offs

Met de herovering van de eerste plek en gegarandeerde deelname aan de play-offs op zak speelden de Tigers zaterdag hun laatste reguliere wedstrijd van het seizoen
Lees Meer
Devils-Lime-kings

Devils – Lime Kings 24 feb 2024

Vandaag speelden Nijmegen Devils Para en Lime Kings Dordrecht tegen elkaar in Nijmegen. Op papier aan elkaar gewaagde teams, de waarheid is echter anders…
Lees Meer
Tigers terug op eerste plek foto Yolanda Simarro

Tigers terug op eerste plek

Beide teams spelen matig in de eerste periode. De Tigers laten kansen liggen en schieten meerdere keren op het afweermechanisme van de Groningse goalie.
Lees Meer
Gelijkspel voor Amsterdam Tigers Para na spannende strijd para-tigers-768x601

Gelijkspel voor Amsterdam Tigers Para na spannende strijd

Dit seizoen hielden de Para-teams van Amsterdam Tigers, Lime Kings Dordrecht en Nijmegen Devils een onderlinge onofficiële competitie.
Lees Meer
Tigers boeken bescheiden winst op Lions

Tigers boeken bescheiden winst op Lions

Na het thuisverlies tegen de Zoetermeer Panters en minder gunstige resultaten in januari dan voor de jaarwisseling, zijn de Tigers door Nijmegen van de eerste plek verstoten.
Lees Meer